Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Soort condoom
Eigenschap
Prijs

Bedrukte condooms in envelop

Condooms in envelop

Zorg voor meer bekendheid over veilig vrijen met bedrukte condooms in envelop. Het condoomhoesje is een gepersonaliseerd kartonnen hoesje gevuld met een CE gecertificeerd condoom met glijmiddel. Wij hebben classic condooms van diverse merken zoals Durex en Pasante. De merken staan erom bekend dat zij condooms van hoge kwaliteit rubber leveren die voldoen aan alle eisen. Deze kwalitatieve condooms kunnen wij u voor een scherpe prijs aanbieden.

Condooms in envelop met logo

De kartonnen hoesjes om de condooms worden in full colour bedrukt. Door de envelopjes te bedrukken met uw bedrijfsgegevens bereikt u op een grappige en aantrekkelijke manier uw gewenste doelgroep, met name mensen tussen de 14 - 44 jaar. Benieuwd hoe een envelop met condoom met uw logo eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio. 

Condooms in envelop met opdruk

Wilt u een specifieke doelgroep bereiken? Of op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Door condoomhoesjes te laten bedrukken heeft u een uniek geschenk om uit te delen aan uw klanten op een beurs of meerdaags festival. Ook voor huisartsenpraktijken of de GGD is een bedrukt condoom een mooie manier om veilig vrijen onder de aandacht te brengen. De condooms in envelop kunnen al vanaf 250 stuks bedrukt worden.