Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Deurhanger met condoom

Met uw eigen bedrukte deurhanger met condoom zorgt u ervoor dat uw boodschap zowel letterlijk als figuurlijk blijft hangen. Allen condooms die in de bedrukte deurhangers zitten zijn CE gecertificeerd en volgens internationale standaarden geproduceerd. De condooms zijn van het merk Day & Night. De Day & Night condooms zijn de standaard condooms met glijmiddel en een reservoir. Ze zijn makkelijk om te doen en comfortabel te dragen.
9,3
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Deurhanger met condoom bedrukken

Bij Condoomswereld bieden wij de uitklapbare deurhangr met condoom aan. Bij deze uitklapbare deurhanger is het mogelijk om zowel de binnen als de buitenkant full color en all-over te laten bedrukken. Hierdoor kunt u de opdruk geheel naar eigen wens ontwerpen door middel van een illustratie, stukje tekst of logo. De deurhangers met condoom zijn vanaf 250 stuks te bestellen.

Deurhanger met condoom bedrukken met logo

De Deurhangers met condoom zijn ideaal te gebruiken als giveaway voor hotels. Op deze manier kunt u uw gasten extra bewust maken van een warm welkom. Ook zijn deurhangers met condoom ideaal voor promotionele doeleinden. Zo kunnen ze opgehangen worden aan fietsen, scooters of spiegels. Met uw eigen ontworpen deurhanger en bijbehorend condoom kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk in spelen op maatschappelijke kwesties en mensen zich hier meer bewust van maken.