Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte cup met condoom


Bedrukte cup met condoom

Condoom cup met opdruk

Bent u opzoek naar een grappig, effectief en origineel relatiegeschenk, dan kunt u de condoom cup met opdruk bestellen. De condoom cup lijkt op een botercupje of jam-cup alleen dan is deze gevuld met een CE gecertificeerde condoom met glijmiddel. De bedrukte condoom cup is erg stevig waardoor de condoom goed beschermd wordt. Geheel naar uw wens kunnen wij de cup bedrukken met uw logo en/of tekst. Daarnaast kunnen wij de condoom cup transformeren in sleutelhanger met een handige keyring zodat u de condoom aan de sleutelbos kunt bevestigen Wij leveren gepersonaliseerde condooms voor diverse doeleinden. Zo zijn bedrukte condooms goede reclame makers en perfect inzetbaar als give-aways op beurzen en evenementen. Daarnaast is het een goede manier om de aandacht van de jeugd te trekken.

Gepersonaliseerde condooms

Gepersonaliseerde condooms zijn exceptionele promotieartikelen die voor een prikkie kunnen worden besteld op onze website. Vertel uw wensen en uw ontwerp ideeën aan ons ontwerpteam zodat zij aan de slag kunnen om een digitaal voorstel voor u te maken. U krijgt van ons een sample op zicht zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Indien gewenst kunt u een gratis sample aanvragen voor de condoom cup. Onze medewerkers zijn telefonisch, per e-mail en via de online chat te bereiken voor vragen of opmerkingen over een van onze artikelen. Zij kunnen u goede adviezen geven en helpen bij het vinden van een geschikt geschenk voor uw bedrijf, vereniging of organisatie. U kunt alvast inspiratie opdoen op onze website. Daar vindt u ons geheel assortiment aan gepersonaliseerde condooms met onder andere condoom cups, condoom envelopjes en de classic condoom met full colour sticker.

Condoom cup met doming

Wilt u de condoom cup met doming sticker voorzien? Geen probleem! Wij hebben al jarenlang ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken en promotieartikelen en zullen dat dan ook met alle precisie en vakkundigheid uitvoeren. De doming brengt uw bedrijfsgegevens mooi naar voren zodat ze goed in het zicht springen. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen of de condoom cups direct online bestellen. Wij  maken een scherpe prijsopgave voor u zodat u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken.